Belépés

Ellenőrzött bejelentés 2020

Közérdekű információk

Nagyberki

Településünk valamennyi polgára nevében szeretettel köszöntöm Önt a jó borok falujában, Nagyberkiben. Erdők, mezők, szőlőkkel borított dombok természetes szépségű tája szülőföldünk, mely a Kapos folyó völgyében terül el.  

Remélem, megnyeri tetszését honlapunk, melynek összeállításánál és frissítésénél arra törekszünk, hogy olyan információkat osszunk meg a hálón barangolóval, melyek segítik a látogatók eligazodását lakóhelyünk értékeinek és mindennapjainak megismerésében.  

Hiszem, hogy sikerül felkelteni érdeklődését falunk és az itt élő emberek iránt és hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Önt.  

Deák Gyula
polgármester

 

A kedvezményezett neve:
Nagyberki Község Önkormányzata
A pályázati felhívás neve, kódszáma:
A vidéki térségek falvainak megújítására A felhívás címe: Egyedi szennyvízkezelés
(kódszáma: VP6-7.2.1.2-16)
A projekt címe:
Nagyberki Község szennyvízkezelési beruházása
A szerződött támogatás összege:
154 193 945,-Ft
A támogatás mértéke (%-ban):
90%
A projekt tartalmának bemutatása:
A fejlesztés célja a vidéki térségek falvaiban az alapvető szolgáltatások fejlesztésének keretén belül Nagyberki település épített infrastrukturális eszközeinek kisléptékű fejlesztése. A fejlesztés lehetőséget biztosít a 2000 lakosegyenérték alatti szennyvízkibocsátással jellemezhető település, így Nagyberki községnek egyedi szennyvíztisztítási megoldás létesítésére. A fejlesztés hatására Nagyberki község területén 104 ingatlan szennyvízkezelése válik környezetbarát módon megoldottá. Az ingatlanok szennyvízkezelése 104 db - ingatlanonként elhelyezésre kerülő – szennyvíztisztító kisberendezés és hozzá tartozó szivárogtatómező telepítésével valósul meg. A fejlesztésben résztvevő ingatlanok szennyvízkezelésének megoldásával csökken a település környezetterhelése, amely jelentősen hozzájárul a településen élő lakosság életminőségének javításához.
A projekt tervezett befejezési dátuma:
2022. december 31.

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. 
TÁJÉKOZTATÓJA.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel a Kaposvár, Ezredév u. 13. szám alatti
KAPOSVÁRI FOGÁSZATI ÜGYELET KIZÁRÓLAG SÜRGŐSSÉGI ESETEKET LÁT EL!
Akinek komoly fogászati problémája van, az alapos megfontolás után induljon csak el, előtte lehetőleg hívja fel a fogászati ügyeletet a (82) 427-480-as telefonszámon, ügyeleti időben hétvégén és ünnepnapokon 8.00 - 14.00 óra között.

Dr. Csillag Gábor
Kaposvár Város
jegyzője 

 A szövegért kattints a képre!

- a kedvezményezett neve: CSOMA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

- a projekt címe: A Kaposvár környéki településeken élők helyi identitásának erősítése

- a szerződött támogatás összege: 57 606 779 Ft

- a támogatás mértéke (%-ban): 100 %

- a projekt tartalmának bemutatása:  A projekt egy rendkívül széles összefogásra épülő, társadalmilag támogatott projekt, amely keretében 23 egymással érintkező önkormányzat alkot konzorciumot. A projekt célja rendezvényeken keresztül végzett közösségfejlesztés, amely a térség identitását helyezi fókuszba. A projekt keretében a rendezvényekhez közvetlenül kapcsolódó eszközbeszerzés mellett képzéseken vesznek részt a településekről jogosultságot szerző személyek, valamint tanulmányúton vesznek részt a résztvevők delegáltjai. A projekt közvetlen célja egy nagy, pozitív visszhangot kiváltó, a résztvevő települések teljes lakosságát elérő, a helyi identitást kihangsúlyozó projekt lebonyolítása, míg a közvetett cél képzett szakemberekkel a fenntartási időszakot követően is a közösségfejlesztés fenntartása.

- a projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.01.

- projekt azonosító száma: TOP-5.3.1-16-SO1-2017-00007

 

 

 A szövegért KATTINTS a képre!

 A NÉBIH tájékoztatója megtekinthető: ITT!

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.

Média ajánló

Légifotó

Időjárás

     

Közigazgatási weboldalak

    

 

 

   

      

        

 

        

 

     

 

 

          

 

 

      

Ajánlott web-oldalak